Pervin van de Anjershof

(Bon Courage X Sandreo X Houston)

 Geboren: 14-04-2020

Pervin van de Anjershof

Vader: Bon Courage (Bon Coeur X Vivaldi X Rohdiamant)

Stokmaat: ...
Geboren: 2016
Vader: Bon Coeur
Moeder: Anada
Bon Courage betekent "veel geluk"! Modern op maat gesneden, een aangepaste stamboom en drie uitzonderlijke gangen. Bon Courage, ook bekend als Goldie, treedt als een waardige opvolger in de voetsporen van zijn vader Bon Coeur die premiehengst was op de keuring Hannover 2019.

Uit de fokkerij van Christine Feichtinger uit Vaduz heeft deze goudvos als veulen reeds indruk gemaakt. Bij de veulenenshow in de plaatselijke Visselhövede hebben kenners hem al opgemerkt. Daarna kwalificeerde hij zich vol vertrouwen als het winnende veulen voor de finale van het Duitse veulenkampioenschap in Lienen. Het begin van een hoopvolle carrière.

Bon Courage kon deze hoge verwachtingen vorig najaar bij zijn goedkeuring in Verden overtreffen. Hij was een van de publiekslievelingen als premium hengst. Fokkerijmanager Werner Schade beschreef hem als "een uitzondering, stralend met veel harmonie in zijn lichaam. Zijn bewegingskwaliteit laat niets te wensen over, een overtuigende opvolger van zijn vader!".
 

Bon Courage was reserve kampioen Bundes Championat. Hij kreeg een 9 galop+stap en 9,5 draf opleiding en exterieur. Hij gaat een grote toekomst tegemoet!

Moeder: Amber (Sandreo x Houston x Purioso) Elite Preferent Sport

Geboren: 2005
Kleur: Bruin
Vader: Sandreo
Moeder: Tessa S
Deze KWPN merrie van Sandreo X Houston X Purioso is in de zomer tijdens CK de Wolden 2013 Elite verklaard. Dit was een combinatie van een thuiskeuring, waarbij ze ster werd en een uitnodiging kreeg voor de Centrale Keuring. Daar liet ze zich geweldig zien en werd ze voorlopig keur. Dit samen met een goede constitutie (PROK) en het (SPORT) predikaat (Z2 dressuur met winstpunten) zorgden ervoor dat zij direct Elite werd verklaard. Inmiddels is zij gepromoveerd tot Elite Preferent Sport.
Amber

Grootvader en vader van Amber: Sandreo (Sandro Hit x Flemmingh x Ahorn)

Stokmaat: 1.71
Geboren: 2000
Goedgekeurd voor: KWPN, Hannover, Oldenburg, NRPS/Frankrijk LD
Sandreo is een eerlijke betrouwbare hengst die zich goed laat bewerken en voldoende werkwillig is. De stap is doorgaans zuiver en goed van ruimte. In draf heeft Sandreo ruim voldoende houding, een goede ruimte en veel souplesse. De galop heeft ruim voldoende ruimte en souplesse. Sandreo heeft als dressuurpaard ruim voldoende tot veel aanleg en geeft zijn ruiter een ruim voldoende tot goed gevoel (beschrijving KWPN).
Sandreo

Grootmoeder en moeder van Amber: Tessa S (Houston x Purioso) ELITE

Stokmaat: 1.64
Geboren: 2000
Kleur: Bruin
Fokfamilie: 23
Merrielijn: KWPN 27 (Lady Reveil-stam)
Tessa is ELITE: een combinatie van het keurpredikaat, een goede constitutie (PROK) en een goede aanlegtest (IBOP). In de aanlegtest toonde ze haar veelzijdigheid door naast een uitstekende dressuurverrichting eveneens een prima springtest te laten zien. Deze veelzijdigheid is niet vreemd gezien haar afstamming van Good Luck (keur, preferent van Wolfgang), die via dochter Kimberly (v. Flemmingh) de goedgekeurde internationale springhengst Ojasper (v. Hollywood) heeft gegeven. Tessa heeft veel bloeduitstraling en een goede draf met sterk achterbeengebruik. Tessa is licht aangereden, maar na de aanlegtest voornamelijk ingezet voor de fokkerij.
Tessa elite is een telg uit de Lady Reveil-stam die vele internationale sportpaarden heeft gegeven, waaronder: toptalent Uthopia van Carl Hester en Jeff van Stephanie Peters (beide Zware Tour internationale dressuur).

Fokker Tessa: J. Braams-Hoving, Annen
Eigenaar Tessa: Irene en Rob Hoeben-Sanders Helden, Limburg (NL)
Website: www.utdansendepaerd.nl
Tessa S

De Groeve 6A | 9314 TC Foxwolde (Drenthe) | Mobiel: 06-53971162 | Email: info@stalanjershof.nl