Magic van de Anjershof

(Daily Diamond X Negro X Zhivago X Sandreo)

 

Magic van de Anjershof
 

Vader van Magic van de Anjershof: Daily Diamond (Daily Deal X Fuerst Heinrich X Wolkentanz I)

Stokmaat: 1.70
Geboren: 2012
Vader: Daily Deal
Moeder: Fairy Tale
Daily Diamond, de interessant gefokte en royaal ontwikkelde zoon van Daily Deal, is een aansprekend dressuurmodel die wordt geroemd om zijn bewerkbaarheid. Hij heeft een aansprekend front en beweegt met zeer veel souplesse, zelfhouding en balans. Als dressuurpaard heeft hij zeer veel aanleg. Daily Diamond was dan ook de najaars verrichtings kampioen 2015 met 87.5 punten. Daily Diamond is een zoon van Daily Deal die de overbekende Diamond Hit als vader heeft. Daily Diamond’s moeder Fairy Tale heeft niet alleen de naam van sprookje, maar is dat ook als paard. Deze zeer goed bewegende merrie kreeg prima cijfers bij stamboekinschrijving. Daarnaast bracht zij ook Damon’s Dream JHH, (V. Damon Hill) die in 2013 het Bundeschampionaat won bij de rijpaarden.
Stap 8.5, Draf 8.5, Galop 9, Souplesse 9, Houding & balans 9, Rijdbaarheid & instelling 9, Aanleg als dressuurpaard 8.5.
Daily Diamond

Moeder van Magic van de Anjershof: Indy van de Anjershof (Negro x Zhivago x Sandreo x Houston)

Geboren: 2013
Kleur: Bruin
Vader: Negro
Moeder: Esta

Indy van de Anjershof


Grootvader van Magic van de Anjershof en vader van Indy van de Anjershof: Negro (Ferro X Variant X Gondolier)

Stokmaat: 1.70
Geboren: 1995
Vader: Ferro
Moeder: Fewrie
Negro is goedgekeurd bij het KWPN, DV en Old. De afgelopen jaren heeft hij laten zien dat hij een top-vererver is vanwege de vele succesvolle nakomelingen in de sport. Negro scoort zeer hoog met een zeer hoge betrouwbaarheid op de index (150 - 92%). Van zijn nakomelingen staat bijna de helft als sportpaard geregistreerd, waarvan de eerste inmiddels op het hoogste, internationale niveau meedraaien. Paradepaard is natuurlijk het Europees “gouden” teampaard Valegro onder Charlotte Dujardin. Deze aboslute “knaller” Valegro wordt gezien als één van de beste Grand Prix paarden van dit moment die dat in 2012 op de Olympische Spelen ook waar maakte.
2012: Preferent status toegekend door KWPN
2012: KWPN Dressage Index 150 (92%)
2010: KWPN Dressage Index: 143
2009: Keur status toegekend door KWPN
2002: Prix st. George debuut
2001: Zwolle hengstenshow kampioen 6 jaar oud
2000: Zwolle hengstenshow kampioen 5 jaar oud
1998: Reserve kampioen of prestatie test
Negro

Grootmoeder van Magic van de Anjershof en moeder van Indy van de Anjershof: Esta (Zhivago X Sandreo x Houston)

Geboren: 2009
Kleur: Donkerbruin
Vader: Zhivago
Moeder: Amber
Deze KWPN merrie van Zhivago X Sandreo X Houston heeft in 2012 op driejarige leeftijd een EPTM gelopen in Sleen. Hier behaalde zij 85 punten voor de dressuur richting en 90 punten voor exterieur. Esta verdiende een 9 voor de stap en souplesse en een 8,5 voor de draf, rijdbaarheid en aanleg als dressuurpaard. Inmiddels is Esta gepromoveerd tot Elite Preferent EPTM.

Citaat jury (KWPN-website): "Bij de dressuurmerries kan één echte uitschieter worden genoemd: Esta (Zhivago uit Amber sport, elite v.Sandreo, f/g B.H. Harms uit Foxwolde) slaagde met 85 punten en werd ster met maar liefst 90 punten voor exterieur. Zo’n aparte verschijning is deze merrie, zoveel allure, een mooi oog, een mooie hals, werkelijk een fantastisch paard en schitterend om te zien”, komt Van Rijswijk woorden tekort om de donkerbruine te omschrijven.
Esta

De Groeve 6A | 9314 TC Foxwolde (Drenthe) | Mobiel: 06-53971162 | Email: info@stalanjershof.nl