Indy van de Anjershof

(Negro X Zhivago X Sandreo X Houston)

Indy van de Anjershof

Vader van Indy van de Anjershof: Negro (Ferro X Variant X Gondolier)

Stokmaat: 1.70
Geboren: 1995
Vader: Ferro
Moeder: Fewrie
Negro is goedgekeurd bij het KWPN, DV en Old. De afgelopen jaren heeft hij laten zien dat hij een top-vererver is vanwege de vele succesvolle nakomelingen in de sport. Negro scoort zeer hoog met een zeer hoge betrouwbaarheid op de index (150 - 92%). Van zijn nakomelingen staat bijna de helft als sportpaard geregistreerd, waarvan de eerste inmiddels op het hoogste, internationale niveau meedraaien. Paradepaard is natuurlijk het Europees “gouden” teampaard Valegro onder Charlotte Dujardin. Deze aboslute “knaller” Valegro wordt gezien als één van de beste Grand Prix paarden van dit moment die dat in 2012 op de Olympische Spelen ook waar maakte.
2012: Preferent status toegekend door KWPN
2012: KWPN Dressage Index 150 (92%)
2010: KWPN Dressage Index: 143
2009: Keur status toegekend door KWPN
2002: Prix st. George debuut
2001: Zwolle hengstenshow kampioen 6 jaar oud
2000: Zwolle hengstenshow kampioen 5 jaar oud
1998: Reserve kampioen of prestatie test
Negro

Moeder van Indy van de Anjershof: Esta (Zhivago X Sandreo x Houston)

Geboren: 2009
Kleur: Donkerbruin
Vader: Zhivago
Moeder: Amber
Deze KWPN merrie van Zhivago X Sandreo X Houston heeft in 2012 op driejarige leeftijd een EPTM gelopen in Sleen. Hier behaalde zij 85 punten voor de dressuur richting en 90 punten voor exterieur. Esta verdiende een 9 voor de stap en souplesse en een 8,5 voor de draf, rijdbaarheid en aanleg als dressuurpaard. Inmiddels is Esta gepromoveerd tot Elite Preferent EPTM.

Citaat jury (KWPN-website): "Bij de dressuurmerries kan één echte uitschieter worden genoemd: Esta (Zhivago uit Amber sport, elite v.Sandreo, f/g B.H. Harms uit Foxwolde) slaagde met 85 punten en werd ster met maar liefst 90 punten voor exterieur. Zo’n aparte verschijning is deze merrie, zoveel allure, een mooi oog, een mooie hals, werkelijk een fantastisch paard en schitterend om te zien”, komt Van Rijswijk woorden tekort om de donkerbruine te omschrijven.
Esta

Grootvader van Indy van de Anjershof en vader van Esta: Zhivago (Krack C x Jazz x Ulft x Amor)

Stokmaat: 1.72
Geboren: 2004
Goedgekeurd voor: KWPN, Oldenburg, Holstein, BWP
Zhivago is een eerlijke, betrouwbare hengst met een zeer goede stap, goede gedragen ruime draf en een krachtige berg op springende galop. Zhivago heeft een zeer goede houding en balans en veel tot zeer veel souplesse. Als dressuurpaard heeft Zhivago zeer veel aanleg en geeft de ruiter een zeer goed gevoel (onderzoeksrapport 2007).
Stap: 9,0
Draf: 8,0
Galop: 9,0
Souplesse: 8,5
Houding en balans: 8,5
Rijbaarheid/bewerkbaarheid: 9,0
Aanleg als dressuurpaard: 9,0
Zhivago

Grootmoeder van Indy van de Anjershof en moeder van Esta: Amber (Sandreo x Houston x Purioso)

Geboren: 2005
Kleur: Bruin
Vader: Sandreo
Moeder: Tessa S
Deze KWPN merrie van Sandreo X Houston X Purioso is in de zomer tijdens CK de Wolden 2013 Elite verklaard. Dit was een combinatie van een thuiskeuring, waarbij ze ster werd en een uitnodiging kreeg voor de Centrale Keuring. Daar liet ze zich geweldig zien en werd ze voorlopig keur. Dit samen met een goede constitutie (PROK) en het (SPORT) predikaat (Z2 dressuur met winstpunten) zorgden ervoor dat zij direct Elite werd verklaard. Inmiddels is zij gepromoveerd tot Elite Preferent Sport.
Amber

De Groeve 6A | 9314 TC Foxwolde (Drenthe) | Mobiel: 06-53971162 | Email: info@stalanjershof.nl